...
Brezplačna dostava
pri naročilu nad 30 €
100% varen nakup
vrnemo kupnino
Dostava v 2 dneh
Ob naročilu do 13h
Garancija zadovoljstva
30 dnevna garancija
Brezplačna dostava
pri naročilu nad 30 €
100% varen nakup
vrnemo kupnino

5 prednosti liposomskega L-karnitina

Učinkovito se znebite prekomerne teže, povečajte svojo energijo in kar najbolje izkoristite vsako svojo aktivnost!

Boj za z odvečno težo je resničen. Če bi bila izguba teže le stvar izogibanja skušnjavam in vsakodnevnega obiska telovadnice, bi bilo veliko od nas veliko bližje našim ciljem izgube teže. 

Ali tudi vi po mesecu dni »zajčje« hrane, kruljenju želodca, urah preživetih  v telovadnici, ko se ne zgodi nič drugega,  kot frustracija in slaba volja, pričnete brskati po internetu za čarobnimi tabletami ter čudežnimi praški?

Preden začnete zapravljati denar za čarobne tablete in lažne obljube, vam priporočamo, da poskusite liposomski L-karnitin,  dodatek za hujšanje, ki vam lahko pomaga stopiti maščobo, povečati svojo energijo in kar najbolje izkoristiti vsako vadbo.

KAJ JE L-KARNITIN?

Čeprav mnogi ljudje L-karnitin imenujejo aminokislina, je pravzaprav bolj vitaminu podobna snov, ki igra številne vloge v vašem telesu. Nastane v vaših jetrih in ledvicah in je narejen iz dveh esencialnih aminokislin (lizin in metionin). Nekateri zdravstveni delavci predpisujejo L-karnitin v obliki dodatka za pomoč tistim s srčnimi boleznimi, sladkorno boleznijo, erektilno disfunkcijo in drugimi zdravstvenimi težavami. Toda zaradi svoje vloge pri presnovi maščob je najbolj znan po svoji sposobnosti, da pomaga pri izgubi teže, zlasti v kombinaciji z zdravo prehrano in vadbo.

L-karnitin ima bistveno vlogo pri transportu maščob v mitohondrije, kjer se pretvorijo v energijo. Seveda je o tem veliko znanosti, a da bi bilo preprosto, bomo to povedali takole: L-karnitin bi lahko bil odgovor na vaše sanje o izgubi teže. 

5 prednosti dodatka za hujšanje L-karnitina in kako vam lahko pomaga pri izgubi kilogramov tako neposredno kot posredno.

1. L-KARNITIN KURI MAŠČOBO

Z višjimi ravnmi L-karnitina postane vaše telo učinkovitejše pri izgorevanju maščob. Ne samo, da to zmanjša količino maščobe, ki jo vaše telo shranjuje, ampak tudi pomaga zmanjšati visceralno trebušno maščobo, tisto, ki obdaja vaše vitalne organe in potencialno vodi do bolezni maščobnih jeter in drugih resnih zdravstvenih stanj.

2. VEČ ENERGIJE MED VADBO IN PO NJEJ

Ko se poveča zmožnost telesa za kurjenje maščob, se poveča tudi raven energije. L-karnitin vam ne pomaga le povečati količino pokurjene maščobe z vsako vadbo, ampak dobite tudi več energije za boljše treninge in aktiven življenjski slog.

3. L-KARNITIN IZBOLJŠA VAŠ PRESNOVO, DA VAM LE TA POMAGA pri izgubi odvečne teže

Če to povečanje energije vzamete v svojo rutino vadbe, vam bo omogočilo več intenzivnosti, kar bo spodbudilo vaš metabolizem. Učinkovitejši metabolizem bistveno pomaga vašemu programu hujšanja, saj boste povečali količino kalorij, ki jih lahko pokurite – tudi v mirovanju.

4. HITREJŠA REGENERACIJA 

L-karnitin pomaga zmanjšati kopičenje mlečne kisline v mišicah. Nabiranje laktata v mišicah je odgovorno za bolečino in utrujenost mišic po intenzivni vadbi. L-karnitin pomaga odstraniti laktat, tako da si hitreje opomorete in se lahko vrnete na vadbo za topljenje maščob, ki je tako osrednjega pomena za vaš program hujšanja.

5. L-KARNITIN POMAGA IMUNSKEMU SISTEMU 

Poleg koristi L-karnitina pri izgorevanju maščob in hujšanju pomaga tudi pri imunskem sistemu telesa in deluje tudi kot učinkovit antioksidant. Kako je to povezano z vašim programom hujšanja? Preprosto: bolje ko se počutite, večja je verjetnost, da boste oblekli telovadna oblačila in spravili telo v gibanje.

Pomembno je omeniti, da vam L-karnitin ne bo pomagal pri kurjenju maščob ali hujšanju, če ga ne kombinirate z zdravo prehrano in vadbo.  Ja, to je stavek, ki ste ga slišali že neštetokrat, kajne?

Da bi L-karnitin deloval ni potrebno premetati 100 kg uteži ali odteči maratona, že miganje z boki med tem ko kuhate okusno kosilo, ko pozabite po kaj ste šli v klet in se morate vrniti ponovno po stopnicah, vrtičkanje ali ko tekate za svojim malčkom, torej lahkotna fizična aktivnost že sproži delovanje L-karnitina. 

Priporočilo za uporabo:

L- karnitina nikoli ne zaužijte na prazen želodec!

Njegovo delovanje bo optimalno, če ga pred fizično aktivnostjo ( vsaj 30 minut prej) zaužijete s hrano ( pest dateljnov, banana…), ki vsebujejo nekaj ogljikovih hidratov. Tako se povečuje pretvorba maščob v energijo.

Naš predlog za  zdravje duha in telesa

Večinoma se premalo gibamo, kar je tudi zelo  velik problem današnjih predvsem sedečih služb, energija skozi nas in naše energetske centre mnogo težje teče. Posledično se slabo počutimo, smo brez energije, stresi se kopičijo v nas. 

Zato pojdimo v naravo!  

Uporabimo kar nas obdaja, skok čez potok, dvig težje veje ali zgolj lovljenje med drevesi v bližnjem gozdičku. 

Pomembno je, da posvetimo dovolj časa tudi našemu fizičnemu telesu, ki prav tako potrebuje našo pozornost, saj bo energija lažje stekla skozi nas, če bo telo razgibano in napolnjeno s svežim zrakom

Verjemite, da vam bo narava povrnila s pozitivno energijo in vas z nasmehom na obrazu napotila v novo jutro!

Pripravili: Tajča in Alma iz ekipe Ekolife natura

e-Novice

Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
Ob prijavi na novice, vam podarimo 10 sladkih veganskih receptov.

Povežite se.

Poiščite nas na družbenih omrežjih.
Brodišče 28, 1236 Trzin
(+386) 41 370 414 (internetna prodaja)
(+386) 40 845 996 (veleprodaja)
info@ekolife.si
E-novice
Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
E-novice
Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
Brodišče 28, 1236 Trzin
(+386) 41 370 414 (internetna prodaja)
(+386) 40 845 996 (veleprodaja)
info@ekolife.si
Copyright © Ekolife Natura 2021. Vse pravice pridržane.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.