0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dan odprtih vrat Tajčine glinene delavnice

6.12., od 9h do 15h vabljeni v prostore Ekolife natura, Brodišče 28, IC Trzin

Dan odprtih vrat Tajčine glinene delavnice

6.12. bom pripravila dan odprtih vrat moje glinene delavnice, kjer se je nabralo že kar precej glinenih unikatnih izdelkov.
Med 9h in 15h vabljeni na sedež Ekolife nature, Brodišče 28, 1236 Trzin

Vsak izdelek ima v sebi posebno zgodbo, narejeni so z nasmehom na mojih ustih, z rokami, ki neprestano odkrivajo nove razsežnosti ustvarjalnosti in iz različnih vrst gline.
Dobri dve leti je, odkar sem se pri mojstrici Ines začela učiti dela z glino. Ko najdeš nekaj, kar te tako pritegne, da lahko cel dan delaš, brez da bi pomislil na hrano, ko zvečer zaspiš z novimi kreacijami v glavi in ko zjutraj komaj čakaš, da se dan začne, potem veš, da si našel svojo strast.
Po pol leta učenja sem že imela v najemu salon za glino, še pol leta kasneje, pa sem si ga naredila na sedežu Ekolifa, kjer lahko ustvarjam in istočasno vodim Ekolife.

Vsak izdelek ima v sebi posebno zgodbo, narejeni so z nasmehom na mojih ustih, z rokami, ki neprestano odkrivajo nove razsežnosti ustvarjalnosti in iz različnih vrst gline.

Še vedno se učim pri Ines, sama pa skoraj vsak dan ustvarjam še v svojem studiu.
Pridite v našo »dnevno sobo« , saj najraje vidim, da si od blizu ogledate izdelke, jih začutite in če vas kateri pritegne, vam bo pijača ali hrana iz te posode pričarala še dodatne občutke.Miklavž je pravi dan, da morda izberete kakšno unikatno darilo za vaše unikatne prijatelje, osebe s katerimi ste si blizu in vaše družinske člane.
Seveda bom vesela vsakega, ki si bo izdelke le pogledal in pokomentiral. Morda pa najdemo skupaj kakšno novo idejo za nove izdelke. Videli boste vreteno, peč in vse potrebno orodje, da lahko ti izdelki nastajajo.

Poleg glinenih izdelkov pa bodo na voljo premium hidrolati Molčeči menih, vrhunske kvalitete.


Hidrolati so narejeni v Sloveniji s pomočjo pridnih rok in izgovorjenih neštetih manter. Zemlja je prepojena z ljubeznijo in rastline so vzgojene zato, da bi pomagale človeku. Vse je popolnoma naravno in pridobljeno na način menihov iz 15 stoletja” .
Z njimi lahko energetsko okrepite dušo in duha. Hidrolat lahko razpršite po fizičnem ali energetskem telesu, prostoru, oblačilih,… Frekvenca in vibracija vas bosta ponesli v globji svet čutenja. Jaz si z meto pošpricam vodo in jo s tem oživim.

Kaj bo na voljo:
- Skodelice
- Šalčke
- Krožniki
- Sklede in skodelice
- Pladnji

- Posodice za kadila
- Lonci za rože (moji najljubši izdelki)
- Vrči za vodo
- Podstavek za zajemalko
- Hidrolati (meta, sivka, žajbelj, smilj, rožmarin, melisa, lovor,...)

… in verjetno še kaj.

Zagotovo bom tudi kaj dobrega spekla .Vsa keramika je pralna v pomivalnem stroju in varna za uživanje.

Cene bodo ugodnejše, kot bodo kasneje na spletni strani.
Nakup bo možen le z gotovino.

Vaša Tajča


Nazaj na seznam

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija