0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dodajte svežino v vaš vadbeni ritual

Dodajte svežino v vaš vadbeni ritual

Eden najpreprostejših načinov, da v svoj nov vadbeni korak vključite nekaj pomladi, je nakup nove opreme. Pa s tem ne mislimo sedaj nakupa celotnega fitnesa ali pregrešno dragih vadbenih superg. Barvna steklenica za vodo ali nekaj vadbenih trakov, prehranski dodatek, da bo vaš cilj hitreje dosegljiv. Vsaka, pa naj bo še tako majhna sprememba v vašem ritualu vadbe je odličen motivator!

Stopite iz svojega območja udobja

Pomlad je idealen čas, da stopite iz cone udobja in poskusite nekaj novega!. Iz cone udobja lahko stopite tudi tako, da pomešate svojo obstoječo vadbeno rutino. Na primer, če običajno tečete 30 minut, dodajte nekaj visoko intenzivnih sprintov ali svojemu režimu dodajte nekaj treninga odpornosti. Vpeljete v svoj vadbeni program nove vadbe, joge, dihalne vaje. Majhna sprememba lahko prinese velike rezultate!

Vadite zunaj

Uživajte v čudovitem pomladnem vremenu in se odpravite na vadbo na prostem! Mogoče vašo vadbo nadomestite s preprostim sprehodom, se vzpnete na bližnji hrib, zapeljite se s kolesom, igrajte igre na prostem. Raziskave kažejo, da lahko vadba v naravnem zelenem okolju pomaga pri lajšanju stresa in utrujenosti ter hkrati 

povečuje vzdržljivost. Že preprost sprehod po soseski vam lahko pomaga porabiti nekaj kalorij, poveča motivacijo in celo dvigne razpoloženje!

Sledite svojim strastem

Nikoli ni prepozno, da poskusite nekaj novega! Ne glede na to, ali ste si vedno želeli hoditi na ure karateja ali se naučiti rolati, je pomlad pravi čas za uresničevanje vaših strasti. Staro strast lahko znova obudite tudi tako, da se pridružite športni ligi za odrasle, kot je nogomet, košarka ali teniška liga. Med tem se boste aktivirali in spoznali nova prijateljstva!

Upamo, da vas bodo naši predlogi navdihnili, da popestrite svojo vadbeno rutino.

 

Nekaj nasvetov za hitrejše doseganje željenih ciljev

Včasih potrebujemo samo majhno pomoč, ko naš željen napredek ni tako hiter ali opazen, kot smo želeli.

Preden začnete zapravljati denar za čarobne tablete in lažne obljube, vam priporočamo, da poskusite liposomski L-karnitin, dodatek za hujšanje, ki vam lahko pomaga stopiti maščobo, povečati svojo energijo in kar najbolje izkoristiti vsako vadbo.

Nekateri zdravstveni delavci predpisujejo L-karnitin v obliki dodatka za pomoč tistim s srčnimi boleznimi, sladkorno boleznijo, erektilno 

disfunkcijo in drugimi zdravstvenimi težavami. Toda zaradi svoje vloge pri presnovi maščob je najbolj znan po svoji sposobnosti, da pomaga pri izgubi teže, zlasti v kombinaciji z zdravo prehrano in vadbo.

L-karnitin ima bistveno vlogo pri transportu maščob v mitohondrije, kjer se pretvorijo v energijo. Seveda je o tem veliko znanosti, a da bi bilo preprosto, bomo to povedali takole: L-karnitin bi lahko bil odgovor na vaše sanje o izgubi teže.

 

5 prednosti dodatka za hujšanje L-karnitina in kako vam lahko pomaga pri izgubi kilogramov tako neposredno kot posredno.

1. L-KARNITIN KURI MAŠČOBO

Z višjimi ravnmi L-karnitina postane vaše telo učinkovitejše pri izgorevanju maščob. Ne samo, da to zmanjša količino maščobe, ki jo vaše telo shranjuje, ampak tudi pomaga zmanjšati visceralno trebušno maščobo, tisto, ki obdaja vaše vitalne organe in potencialno vodi do bolezni maščobnih jeter in drugih resnih zdravstvenih stanj.

2. VEČ ENERGIJE MED VADBO IN PO NJEJ

Ko se poveča zmožnost telesa za kurjenje maščob, se poveča tudi raven energije. L-karnitin vam ne pomaga le povečati količino pokurjene maščobe z vsako vadbo, ampak dobite tudi več energije za boljše treninge in aktiven življenjski slog.

3. L-KARNITIN POBOLJŠA VAŠ PRESNOVO, DA VAM LE TA POMAGA pri izgubi odvečne teže

Če to povečanje energije vzamete v svojo rutino vadbe, vam bo omogočilo več intenzivnosti, kar bo spodbudilo vaš metabolizem. Učinkovitejši metabolizem bistveno pomaga vašemu programu hujšanja, saj boste povečali količino kalorij, ki jih lahko pokurite – tudi v mirovanju.

4. HITREJŠA REGENERACIJA 

L-karnitin pomaga zmanjšati kopičenje mlečne kisline v mišicah. Nabiranje laktata v mišicah je odgovorno za bolečino in utrujenost mišic po intenzivni vadbi. L-karnitin pomaga odstraniti laktat, tako da si hitreje opomorete in se lahko vrnete na vadbo za topljenje maščob, ki je tako osrednjega pomena za vaš program hujšanja.


5. L-KARNITIN POMAGA IMUNSKEMU SISTEMU 

Poleg koristi L-karnitina pri izgorevanju maščob in hujšanju pomaga tudi pri imunskem sistemu telesa in deluje tudi kot učinkovit antioksidant. Kako je to povezano z vašim programom hujšanja? Preprosto: bolje ko se počutite, večja je verjetnost, da boste oblekli telovadna oblačila in spravili telo v gibanje.

Pomembno je omeniti, da vam L-karnitin ne bo pomagal pri kurjenju maščob ali hujšanju, če ga ne kombinirate z zdravo prehrano in vadbo. Ja, to je stavek, ki ste ga slišali že neštetokrat, kajne?

Da bi L-karnitin deloval ni potrebno premetati 100 kg uteži ali odteči maratona, že miganje z boki med tem ko kuhate okusno kosilo, ko pozabite po kaj ste šli v klet in se morate vrniti ponovno po stopnicah, vrtičkanje ali ko tekate za svojim malčkom, torej lahkotna fizična aktivnost že sproži delovanje L-karnitina.

Priporočilo za uporabo:

L- karnitin nikoli ne zaužijte na prazen želodec!

Njegovo delovanje bo optimalno, če ga pred fizično aktivnostjo ( vsaj 30 minut prej) zaužijete s hrano ( datelj ali dva, pol ali cela banana…), ki vsebujejo nekaj ogljikovih hidratov. Tako se povečuje pretvorba maščob v energijo.


Alma , Ekolife natura d.o.o.


Nazaj na seznam

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija