0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sončno drevo - prenova blagovne znamke

Sončno drevo - prenova blagovne znamke
Po 13-ih letih je v podjetju prišlo do marsikaterih sprememb. Podjetje sem ustanovila sama, verjela v svojo idejo, premagala ogromno izzivov, pri vsem tem, pa me je podpirala prijateljica in sedaj sodelavka Mirjam, s katero sva skupaj začrtali prve cilje. Pot nas pelje k ciljem in na tej poti, se je kot poslovna partnerka pridružila tudi sestra Tjaša, ki je podjetju prispevala del znanja in energije.

Danes je podjetje v moji lasti, zato lahko iskreno in nemoteno sledim svoji viziji, ki jo uresničujem skupaj s svojo ekipo (družino) Ekolife natura. Nič ne jemljem samoumevno, zato sem vsakomur hvaležna za oplemenitenje moje poti, oziroma poti podjetja.


Odločila sem se za prenovo blagovne znamke in na poti spoznala Designa studio, ki je znal prisluhniti moji viziji in željam. Skupaj smo ustvarili energetsko sončno drevo, ki bo v prihodnosti predstavljalo naše podjetje, izgled izdelkov pa je z njim postal eleganten in svež.
 Naše drevo je tako zadihalo na novo, se ponovno prizemljilo, postavilo še močnejše temelje in se obdalo s soncem.



Veseli smo celostne prenove, ki je tako nam, kot izdelkom dodala svežino, novo energijo in veliko novega zagona za naprej.

Zgodba sončnega drevesa:
Bil je dan, ko sem se prebudila pod svetim drevesom, zato sledim drevesu življenja, ki me v mojem življenju spremlja. Ob vročih dneh mi podari prijetno senco, ob nevihtnih dneh pa mi daje zavetje.  
Od mene ne zahteva nič. Ko potrebujem me celo nasiti in vse to mu zavestno vračam s svojo ljubeznijo do dreves, živali, do človeka in planeta zemlje. 
Dovolila sem si, da si izberem drevo za simbol mojega podjetja, ki me je opomnilo, da vsi potrebujemo svetlobo, zato sem združila sonce in drevo. Tako je postalo sončno drevo. 
Sama zaupam sončnemu drevesu ter se trudim in želim, da tudi vi zaupate meni in mojemu podjetju, ki za vas skrbi, vam nudi izdelke, ki vam lahko pomagajo dvigniti kvaliteto življenja.

In kaj o prenovi pravi oblikovalka Nataša:

"Diham s tem drevesom.

Da je lahko nastal, čutim globoko spoštovanje do ekipe Ekolife, da so mi zaupali prenovo celostne grafične podobe.
Prenovljen logotip drevesa ima temelje v sveti geometriji, je močen in hkrati nežen ter ima globoko sporočilnost in večplasten vizualni pomen.
S prenovljeno celostno grafično podobo želijo v Ekolifu sporočiti:
- da ves čas vztrajno rastejo proti soncu, kot drevo in njegovi listi,
- da stojijo na trdnih temeljih, kot drevo in njegove korenine."


Verjamemo, da se boste skupaj z nami veselili vsakega novega izdelka, ki vam ga bomo ponudili v novi preobleki, istočasno pa bomo počasi spreminjali tudi že obstoječe izdelke.
Za vas imamo pripravljenih veliko novih izdelkov, za katere komaj čakam, da vam jih predstavim.

Raje bi videla, da ne bi bilo potrebno uživati prehranskih dodatkov, vendar je to glede na naš način življenja težko dosegljivo. Stres, industrijsko predelana hrana, ogromno toksinov, ki jih žal vsak dan vnesemo v telo, premalo gibanja, dihanja, spanja in še marsikaj drugega, so dejavniki, ki slabijo naš imunski sistem, nam jemljejo energijo, spanec in dobro voljo.

Mi smo poskrbeli za kakovostne izdelke z odlično učinkovitostjo, da vam še dodatno oplemenitijo življenje, vi pa poskrbite za sprehod v naravi, med drevesi in naj bo vaše življenje pozitivno naravnano.
Saj veste, vse se začne v glavi... Najprej je bila misel, beseda...
Odločite se za zdravje.

Tajča in družina Ekolife


 



Nazaj na seznam

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija