(+386) 41 370 414  Kontaktiraj nas

0Item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Bodytox, Obliži za razstrupljanje 14 kos

Bodytox, Obliži za razstrupljanje 14 kos

Redna cena: 27,35 €

Special Price 13,68 €

(Na zalogi)

Bodytox, Obliži za razstrupljanje 14 kos

Hiter pregled

Bodytox detox obliži za vzpodbujanju refleksoloških točk na podplatih.
Preprosta uporaba: zvečer namestimo na podlate in zjutraj odstranimo.


AKCIJA - 50%

Redna cena: 27,35 €

Special Price 13,68 €

Na voljo: Na zalogi

Podrobnosti

Bodytox obliži za razstrupljanje
vsebina: 14 obližev

Obliž pred spanjem namestimo na obe podplati, zjutraj odstranimo.

Sestavine:
- drevesni kis
- Tourmalin
- Sivka
- Chitosan: Pridobljen je iz hitina, glavno sestavino rakovega oklepa. 

 

BODYTOX OBLIŽI:

Obliži so narejeni iz 100% naravnega ekstrakta bambusovega in drevesnega kisa, katerih uporaba je v konvencionalni medicini znana že stoletja in se njihova uporaba prenaša iz generacije v generacijo.

So zelo učinkoviti pri vzpodbujanju refleksoloških točk.

Obliži so enostavni za uporabo; pred spanjem enostavno namestite obliž na podplate nog in jih zjutraj odstranite. Blagodejni učinek detoksikacijskih obližev je viden takoj.

Zjutraj se boste prebudili poživljeni in sveži ter napolnjeni z dodatno energijo.

Kako obliži BODYTOX delujejo?

Obliži deluje na dveh nivojih:
1. vzpodbujajo refleksološke točke in
2. vsrkavajo telesne strupe.

Refleksoterapija 
Refleksoterapija izhaja iz predpostavke, da so stopala mikrokozmos v katerem se odraža celotno telo. Posamezne točke na podplatih so povezane z določenimi deli telesa (organi, organskimi sistemi) in odražajo stanje posameznih delov. Z masažo na določene cone sprožimo odziv (refleks) v ustreznih telesnih delih in uravnotežimo njihovo delovanje, posledično pa delovanje celotnega organizma.

Refleksoterapija je metoda, ki z masažo na posamezne cone stopala sprosti in harmonizira celotno telo ter tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje.

Telesni strupi
Podplati so po občutljivosti na drugem mestu - takoj za srcem. Zaradi zaščite, telo strupe pošilja čim dlje od srca, kar pomeni zbiranje strupov v spodnjem delu telesa, konkretneje v podplatih. Kombinacija zelišč in drugih naravnih sestavin nežno ogrejejo in odprejoakopunkturne točke na podplatih ter nato vase vsrkajo telesne strupe.

Zakaj je detoksikacija pomembna? 
Naše telo je izjemno, saj se že tisočletja razvija glede na spremembe v našem načinu življenja – na vrsto hrane in tudi na klimatske spremembe. Razvili smo tudi izjemen mehanizem, ki nam omogoča samozdravljenje. Na žalost pa evolucija ne more popolnoma slediti našim hitrim spremembam v načinu življenja, okolju in prehrani.

Ena večjih sprememb na naše telo je povečan vnos toksinov. To so škodljivi dodatki, ki so prisotni v moderni kemični in procesni industriji. Toksini so prisotni v vodi, ki jo pijemo, zraku, ki ga dihamo in hrani, ki jo jemo. Kljub velikim pritiskom javnosti se tako raven toksinov, kot tudi njihova absorpcija v naše telo, še vedno povečuje. Telo enostavno ni sposobno tako hitrega čiščenja, zato se toksini »vmešavajo« v naše normalne telesne funkcije kot so zaščita in obnavljanje, absorpcija hrane, imunski sistem, energijska raven, sposobnost koncentracije itd.

Z visoko vsebnostjo strupov v našem telesu postanejo naše celice zaviralne in neučinkovite.

Zadnjih 100 let je prineslo preveč sprememb – naše telo potrebuje pomoč!

Akopunkturne točke in izločanje strupov 
Strupi potujejo od zgornjega dela telesa proti spodnjemu, saj zaradi zaščite, telo pošilja strupe čim dlje od srca. To pomeni zbiranje strupov v spodnjem delu telesa, konkretneje v gležnjih in prstih na nogah.Takšna akumulacija strupov lahko vodi do mnogih bolezni.

Veda refleksologije vidi stopala kot kanale do mnogih notranjih organov. Več kot 60 akopunkturnih točk se nahaja na podplatih nog. OBLIŽI BODYTOX vsebujejo naravne sestavine, ki s kombinacijo bambusovega kisa, infrardečo energijo in akumulacijo negativnih ionovvzpodbujajo akupunkturne točke in s tem tudi celotno telo. Rezultat je viden v intenzivnejšem delovanju limfnega sistema in odtekanju strupenih snovi.

Blazinice se nosijo med spanjem, medtem ko telo počiva. Kombinacija zelišč in drugih naravnih sestavin sprva nežno ogrejejo in odprejo akopunkturne točke na podplatih ter nato še vsrkajo telesne strupe.

Navodila za uporabo:

Uporaba obližev je možna na dva načina:
Na podplatih: za najboljšo učinkovitost naj bodo obliži nameščeni na obe nogi.
Na ostalih predelih: Obliže lahko namestite neposredno na boleča mesta. Za najboljši učinek namestite obliže na podplate obeh nog IN hkrati tudi na boleče dele telesa.

Preden se odpravite spat namestite blazinico na podplate obeh nog (pred uporabo priporočamo umivanje nog) in jih odstranite naslednje jutro. Če ste blazinice namestili na druge dele telesa morajo za optimalno učinkovitost te ostati na svojem mestu 24 ur. Predel na katerem je bil obliž nameščen nato očistite.

 

Dodatne informacije

Predmet interesa Razstrupljanje
Tip živila Ne
  1. Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Napiši svoje lastno mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavi se ali registrirajte se.