(+386) 40 845 996  Kontaktiraj nas

0Item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

PROJEKT »NA SONČNI STRANI ALP«

 Projekt »Na sončni strani Alp« je ustvarjen z namenom, da skupaj naredimo več za varovanje narave oziroma našega planeta. K sodelovanju vabimo vse zainteresirane posameznike,  občine, zavode, podjetja, toplice, kampe,  turistične inštitucije, trgovce, strokovno javnost… Skupaj zmoremo več!

Skupaj na poti, skupaj v življenju, skupaj na planetu. Moja koža, moje življenje, moj planet.


Zgoraj napisane besede so vodilo k ozaveščanju, da moramo stopiti skupaj in spremeniti naš odnos do nas samih, okolja, v katerem živimo, in celotnega našega planeta.

Pristopite k našemu projektu in naj bo to tudi vaš projekt!

V zadnjih letih je bilo veliko narejenega v zvezi s ozaveščenostjo glede zaščite pred soncem, kako pomembno je v današnjem času zaščititi kožo - naš največji organ -  pred sončni žarki, ki nam lahko prinesejo trajno poškodbo kože. Če smo še do nedavnega razmišljali, da je problem negativnega vpliva izdelkov za zaščito pred soncem prisoten samo v obmorskih krajih in v deželi koral, ki zaradi škodljivih sestavin izumirajo, danes vemo, da imajo sestavine izdelkov za zaščito pred soncem negativne posledice tudi na vode v naši neposredni bližini.

 

Zdaj je čas za korak naprej – naj bo zaščita proti soncu varna ne samo za nas, pač pa tudi za naše okolje.  Zavestno se odločimo, da bomo v Sloveniji uporabljali samo sredstva za zaščito pred soncem z naravnimi filtri, ker so prijazne tudi do okolja in ne uničujejo našega biotopa! Tako naše kopanje v jezerih, rekah, zdraviliščih, wellnes centrih, morju idr. ne bo pustilo trajnih negativnih posledic za naše okolje.

 

Pomagajte nam in sodelujte v projektu - kot posameznik, kot podjetje, organizacija, kot družba, ki vam je mar za okolje, človeka in planet.

Pristopite k projektu, kontaktirajte nas preko maila (info@ekolife.si) ali preko družbenih omrežjih - FB Ekolife in IG ekolifenatura. Mogoče skupaj najdemo še kakšno dodatno idejo, kako v praksi speljati projekt, ki bo resnično pozitivno deloval na naše okolje.
Veseli bomo vsakega, ki nas bo podprl in nam pomagal spremeniti navade vsaj enega uporabnika, da se ozavesti o tem, kako lahko manj škoduje sebi in naravi, če bo uporabljal izdelke z naravnimi filtri.