(+386) 40 845 996  Kontaktiraj nas

0Item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
eWall etui za mobilne telefone RETRO RDEČ

eWall etui za mobilne telefone RETRO RDEČ

25,95 €

(Na zalogi)

eWall etui za mobilne telefone RETRO RDEČ

Hiter pregled

Etui eWall® - vaš pomočnik za zaščito pred sevanjem
- varuje pred sevanjem med telefoniranjem
- varuje pred sevanjem, kadar nosite telefon ob telesu
- varuje telefon pred umazanijo in poškodbami

VELIKOSTI : L (15,5 x7,5cm),  XL (16,5 x 8,5cm)
Prosimo, izberite svoj eWall ovitek, ki bo za 1,5 cm širši in 2,00 cm višji, kot je vaš pametni telefon. 

25,95 €

Na voljo: Na zalogi

* Obvezna polja

25,95 €

Podrobnosti

Zunanji material: 68% poliester, 32% bombaž.
Notranja prevleka vsebuje srebro.


Težko si je predstavljati svet brez pametnih telefonov. Ljudje vseh starosti nosijo s seboj te novodobne pripomočke in jih običajno odložijo samo, kadar gredo spat. Etui za mobilni telefon z zaščito pred sevanjem ima številne prednosti in varuje vaše telo pred elektromagnetnim sevanjem. To sevanje se neprestano prenaša s pametnega telefona v obliki radijskih ali WLAN valov. Zlasti v času telefonskih klicev ali pogoste izmenjave podatkov pride do povečanih izmerjenih vrednosti, kar lahko negativno vpliva na vaše zdravje.

Običajno nosimo pametne telefone blizu telesa in se tako neposredno izpostavljamo škodljivemu elektromagnetnemu sevanju.

Najbolj smo izpostavljeni sevanju, kadar držimo telefon ob glavi.

Zaskrbljujoča ni jakost sevanja, temveč njegova intenzivnost. Še posebej mlajše generacije uporabljajo pametne telefone že od majhnih nog in se izpostavljajo sevanju. Sčasoma lahko to vpliva na čute in razmišljanje. Glavobol, napetost, notranji nemir, ADHD in epileptični napadi so le nekatere izmed zaznanih drugotnih posledic vsakodnevne izpostavljenosti sevanju mobilnega telefona.

Učinke sevanja lahko preprečite oziroma zmanjšate z uporabo etuija za mobilni telefon, ki vsebuje zaščito pred sevanjem in hkrati varuje telefon pred umazanijo in udarci.

Etui zadrži od 80% do 95% odstotkov škodljivega sevanja.


PREDNOSTI IN UPORABA:

1. Dolgoročna zaščita pred sevanjem – tudi kadar ne opravljate klicev 

Za zaščito pred sevanjem v času, ko ne opravljate klicev, preprosto vstavite telefon v zunanji razdelek eWall® etuija za mobilni telefon. Telefon naj gleda navzven, tako bo proti-sevalna tkanina med telesom in mobilnim telefonom. Vedno boste dosegljivi, tako kot ponavadi, ne glede na to ali imate telefon v žepu svoje srajce ali v suknjiču. Vpliv etuija na polnost baterije telefona je zanemarljiv.

2. Klici z eWall® etuijem za mobilni telefon

Z eWall® etuijem kličite kot po navadi, preprosto izberite številko ali sprejmite klic. Šele nato vstavite telefon v manjši zunanji razdelek etuija, in sicer tako, da bo ekran obrnjen navznoter. Tako bo v času klica celoten eWall® etui med vašim ušesom in telefonom. Posebna proti-sevalna tkanina vašo glavo tako varuje kar pred največ sevanja.

3. Pravilna uporaba

Vsak eWall® etui za mobilni telefon ima notranji in zunanji razdelek; kadar je mobilni telefon shranjen v zunanjem razdelku, zadrži med 80 in 95 odstotkov škodljivega sevanja. Signal ni oviran, tudi do e-pošte boste zlahka dostopali in brez težav prejemali klice. Žepek eWall® ne vpliva niti na glasnost pogovora niti na moč signala. Ko je telefon pospravljen v notranji razdelek, je še bolj izoliran.

4. Stopnja zaščite

Stopnja zaščite se od primera do primera razlikuje in je odvisna od posameznih okoliščin (tip mobilnega telefona, moč signala in frekvenčni pas vašega operaterja). Zaščito eWall® etuija za mobilni telefon potrjuje certifikat Inštituta za tehnologijo visokih frekvenc in komunikacijskih tehnologij Univerze zvezne obrambe (Bundeswehr) v Münchnu. Njihova poročila so objavljena na spletni strani www.eWall.eu.

5. Navodila za vzdrževanje

Etui eWall® lahko obrišete z mokro krpo ali perete na roke pri tem naj temperatura vode ne presega 20 stopinj Celzija. Etui eWall® ni primeren za pranje v pralnem stroju.
POZOR: srebrna tkanina se ne sme zmočiti.


Izdelano v Nemčiji

eWall® je eno vodilnih podjetij pri razvoju izdelkov za zaščito pred sevanjem, varnost in zdravje v Nemčiji, s sedežem v mestu Mörfelden. Tam razvijajo in v veliki meri izdelujejo komponente za posamezne izdelke. V preteklih letih je bilo razvitih veliko izdelkov za zaščito pred sevanji in za preprečevanje vohunskih in hackerskih napadov. eWall® se zavzema za večjo varnost državljanov in podpira podjetja z učinkovitimi rešitvami proti kraji podatkov.
www.eWall.eu

Dodatne informacije

Tip živila Ne
  1. Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Napiši svoje lastno mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavi se ali registrirajte se.