0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dobro jutro, zdravje - Tajča Pavček

Dobro jutro, zdravje - Tajča Pavček

Knjiga, ki vas postopoma in razumljivo popelje do boljšega počutja. Preberite več

Koda9789612881504
33,00
Na zalogi
Količina: 1
Količinski popusti
Količina Cena na kos Popust  
2 x 29,70€ 10 %
3 x 28,05€ 15 %

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija

V knjigi Dobro jutro, zdravje, sem opisala svojo pot, kako sem premagala multiplo sklerozo.  Vodila vas bom po korakih, s katerimi lahko tudi sebe pripeljete do boljšega počutja in zdravja.  Ne čakajte na tako hude znake bolezni, kot so doleteli mene.  Vsak dan lahko delate majhne spremembe, ki vas bodo 100% vodile proti zdravju.

Zraven je priložen trans meditacijski CD, s katerimi boste postali bolj pozitivni, bolj srečni in s katerim boste lahko izboljšali svoje življenje.

Recenzija “Za vsako stvar, ki se nam v življenju zgodi, smo odgovorni sami.“ Skupaj s Tajčo se suvereno podpišem pod to trditev. Tajča je s korenito spremembo življenja, ki jo opisuje v knjigi, sprejela odgovornost za svoje življenje in premagala “neozdravljivo” bolezen. V knjigi Dobro jutro, zdravje, je odlično opisala vzroke za nastanek bolezni, signale, ki se pojavijo, preden bolezen zares izbruhne ter celosten pristop k (samo)zdravljenju: “Brez panike, kajti dokler ste živi, se da vse rešiti.” Knjiga je napisana lahkotno in sem jo prebrala na dušek, podkrepljena pa je z znanstvenimi raziskavami in referencami, ki omogočajo nadaljnje raziskovanje.

Iza Login

Kazalo:

Dokler smo živi, smo lahko popolnoma zdravi, čili in polni energije

Avtoimunska bolezen ali napad na samega sebe  Moja pot do avtoimunske bolezni  Potek zdravljenja  MULTIPLA SKLEROZA z vidika sodobne celostne medicine  7 stopenj bolezni  * izčrpanost  * zastrupljenost  * draženje  * vnetje  * gnojenje ali čiri  * strditev  * rak

7 korakov, ki vas bodo popeljali do zdravja  * razstrupljanje  * prehrana  * razvijanje sebe  * gibanje  * sonce, vir zdravja  * dihanje  * spanje  Dodatek: Trans meditacijski CD

Pozdravljena, vse pohvale za blog in Ekolife...
Vsakič, ko prebiram napisane besede se od veselja zjočem. Totalno hvaležnost občutim, ko si lahko pomagam z vašimi izkušnjami....in vedno znova si rečem, da vas je poslal sam bog, da delite izkušnje z vsemi nami, ki smo tukaj.

Resnično bi vas želela spoznati, stisniti roko in objeti tako hrabro žensko, mamo, partnerko. Neverjeten ponos čutim do vas in do vašega poslanstva. Hvala, da ste tukaj za nas. 

S cenjenimi pozdravi, Monika

-----------

Imam multiplo sklerozo. V dveh dneh sem prebrala vašo knjigo Dobro jutro, zdravje in se sproščala ob priloženem CD-ju. Ker sem vzgojiteljica, v službi veliko uporabljam vizualizacijo za otroke. Ta pa je namenjena prav meni v tem kriznem času. Res prekrasna knjiga in CD. Vem, da mi bo z vašim zagonom uspelo priti do cilja. Hvala. Naj bo vaša knjiga moč vsem, ki padejo v črno luknjo.

Petra

-----------

To je knjiga, ki me bo večno spominjala na moje ponovno rojstvo.
Še enkrat.... Hvala...

Maja

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija