0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ekolife natura liposomski kolagen+, 15 vrečk x 6,5g

Ekolife natura liposomski kolagen+, 15 vrečk x 6,5g

Prehransko dopolnilo v obliki praška s sladili

1 vrečka praška vsebuje: 3000mg kolagenskega peptida, 50mg hialuronske kisline, 1000mg vitamina C in 40mg koencima Q10 Preberite več

Koda3830057522197
22,29
Na zalogi
Količina: 1
Količinski popusti
Količina Cena na kos Popust  
2 x 20,06€ 10 %
3 x 18,95€ 15 %

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija

LIPOSOMSKI VODOTOOPNI PRAŠEK KOLAGEN+
prehransko dopolnilo v obliki praška s sladili

1 pakiranje vsebuje 15 vrečk po 6,5g.
1 vrečka praška vsebuje 3000mg kolagenskega peptida, 50mg hialuronske kisline, 1000mg vitamina C in 40mg koencima Q10

Vodotopni praški so praški, ki se enostavno raztopijo v vodi. Gre za priljubljeno obliko uporabe, saj so pakirani v dnevno odmerjenih vrečkah.

Prednosti liposomske oblike prehranskega dopolnila

  • zagotovljena absorpcija
  • dostava hranil direktno v celico
  • ne obremenjujejo želodčne sluznice
  • ne obremenjujejo črevesne sluznice

Učinki liposomskega kolagena + :

  • ZA KOSTI IN HRUSTANEC: Človeške kosti in hrustanec vsebujejo hialuronsko kislino, če je ni dovolj, začne hrustančno tkivo slabiti in se tanjšati. Ko se nivo snovi obnovi, obrabljeni hrustanci lahko ponovno delujejo brez napak, mobilnost se vrne v sklepe.

  • ZA LASE, KOŽO, NOHTE: Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne proteine s funkcijo dajanja opore in oblike. Je pomemben gradnik sklepnega hrustanca, kože, nohtov, las in vseh vezivnih tkiv. Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. To najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gube, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa tanjši.

  • ZA IMUNSKI SISTEM: Z dnevnim odmerkom poskrbimo tudi za dvig imunskega sistema, saj vsebuje vsaka vrečka kar 1000 mg liposomskega c vitamina, ter antioksidant Q10.

  • ZA RAST IN VZDRŽEVANJE: Koencim Q10 je antioksidant, ki ga proizvaja telo. Celice telesa uporabljajo koencim Q10 za rast in vzdrževanje. Telo ga nujno potrebuje, da dobi dovolj energije za opravljanje svojih nalog. Koencim Q10 deluje kot antioksidant v koži, ščiti kožo pred reaktivnimi kisikovimi vrstami (ROS), ki so posledica UV sevanja in drugih okolijskih ter notranjih dejavnikov. 

  • ZA PROIZVAJANJE ENERGIJE: Q10 je pomemben za zgorevanje maščob in proizvajanje energije.

  • PROTI OKSIDATIVNEMU STRESU: Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

HA - O hialuronski kislini

Človeške kosti in hrustanec vsebujejo hialuronsko kislino, zlasti v hialinskem hrustancu, ki pokriva vrhove dolgih kosti. Če hialuronske kisline ni dovolj, hrustančno tkivo začne slabiti in tanjšati. Ko se nivo snovi obnovi, obrabljeni hrustanci lahko ponovno delujejo brez napak, mobilnost se vrne v sklepe. Hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni.

KOLAGEN - O kolagenu

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne proteine s funkcijo dajanja opore in oblike. Je pomemben gradnik sklepnega hrustanca, kože, nohtov, las in vseh vezivnih tkiv. Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. To najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gube, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa tanjši.

Q10 - O koencimu Q10

Koencim Q10 je antioksidant, ki ga proizvaja telo. Celice telesa uporabljajo koencim Q10 za rast in vzdrževanje. Telo ga nujno potrebuje, da dobi dovolj energije za opravljanje svojih nalog. Koencim Q10 deluje kot antioksidant v koži, ščiti kožo pred reaktivnimi kisikovimi vrstami (ROS), ki so posledica UV sevanja in drugih okolijskih ter notranjih dejavnikov. Q10 je pomemben za zgorevanje maščob in proizvajanje energije.

C - O vitaminu C

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

goveji kolagenski peptidi; vitamin C (kot askorbinska kislina); sladilo: dekstroza, fruktoza; aroma: ananas; sredstvo za zgoščevanje: maltodekstrin; sredstvo za uravnavanje kislosticit: citronska kislina; emulgator: sončnični lecitin; hialuronska kislina, koencim Q10; sladilo: steviol glikozidi iz stevie; konzervans: natrijev klorid; stabilizator: ksantan gumi


Sestavine

Dnevni odmerek

PDV %*

Vitamin C

1000 mg

1250%

Kolagenski peptido

3000 mg


Koencim Q10

40 mg


Hialuronska kislina

50 mg


* odstotek priporočenega dnevnega vnosa (PDV)

Prah 1 vrečke zamešati v kozarec vode in zaužiti med ali po obroku.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na hladnem in suhem prostor.

 

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija