0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

MASMI vatirane palčke 200u, eko bombaž

MASMI vatirane palčke 200u, eko bombaž

vata iz eko bombaža in palčka iz FSC papirja

Bombaž iz ekološke pridelave je pridelan brez uporabe kemičnih herbicidov, gnojil ali pesticidov. Ne vsebujejo dišav in super absorbentov. Pri postopku beljenja ni uporabljen klor ali dioksin. Preberite več

Koda8432984000738
2,44
Na zalogi
Količina: 1
Količinski popusti
Količina Cena na kos Popust  
2 x 2,20€ 10 %
3 x 2,07€ 15 %

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija

MASMI vatirane palčke so sestavljene:

  • iz vate, ki je izdelane iz ekološkega bombaža in 
  • palčke, ki je izdelana iz biorazgradljivega papirja s FSC certifikatom.

Vsebina: 200kos

OPOZORILO pri uporabi ne vstavljajte pregloboko v slušni kanal.

MASMI NATURAL COTTON predstavlja ekološke in naravne proizvode za higieno žensk. Njihov izbor izdelkov vsebuje tampone, vložke in dnevne ščitnike perila narejene iz 100% ekološkega bombaža. Za razliko od večine higienskih izdelkov, dostopnih na današnjem trgu, je vpojno jedro vseh naših izdelkov narejeno iz čistih bombažnih vlaken. Celulozna vlakna, pridobljena iz naravno rastočih dreves, niso uporabljena v nobenem od naših izdelkov. S tem pomagamo našemu planetu Zemlja. Vsi naši izdelki so pridobljeni popolnoma naravno, brez uporabe škodljivih kemikalij, ki dražijo občutljivo kožo. MASMI NATURAL COTTON izdelki delujejo naravno in so kot 95 biorazgradljivi.

EKOLOŠKI vs. NARAVNI BOMBAŽ

Vsak bombaž je naraven. Ekološki bombaž jamči, da pri gojenju in predelavi bombaža niso bila uporabljena umetna gnojila in kemikalije. Medtem ko je lahko bombaž oglaševan kot naraven obremenjen s pesticidi in raznimi kemikalijami.
Izdelki MASMI so izdelani iz čistega ekološkega bombaža. So mehki, preizkušeno hipoalergeni in ne dražijo kože. Z uporabo ekoloških bombažnih izdelkov podpirate gojenje bombaževca in pomagate zmanjšati število posekanih dreves za pridobivanje celuloze, ki je sestavina mnogih izdelkov za intimno higieno.

ZAKAJ MASMI?

  • VAŠE ZDRAVJE JE NAJPOMEBNEJŠE.
    MASMI izdelki so brez umetnih snovi, plastike, dišav in viskoze. Te snovi so lahko vzrok za alergije, razdraženost kože, srbečice in celo okužbe. Izdelki MASMI so izdelani iz čistega ekološkega bombaža in so tako mehki, da sploh ne boste vedeli, da jih nosite. Priporočajo jih ginekologi za ženske z občutljivo kožo. So preizkušeno hipoalergeni in ne dražijo kože.

  • VARUJEMO NAŠ PLANET
    Z uporabo bombažnih izdelkov podpirate gojenje bombaževca in pomagate zmanjševati število dreves, posekanih za pridobivanje celuloze, ki je sestavina mnogih izdelkov za intimno nego. MASMI izdelki so narejeni iz ekološkega bombaža, kar jamči, da pri gojenju in predelavi niso bila uporabljena umetna gnojila in kemikalije – iz spoštovanja do vašega zdravja in zdravja našega planeta. Pri proizvodnji MASMI izdelkov se uporablja tehnologija, ki omogoča minimalno uporabo kemičnih snovi, vode in energije. MASMI izdelki so tudi jamstvo za delavske pravice v vseh fazah pridelave surovin in proizvodnje.

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija