0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mojstri nove energije - Adamus St.Germain

Mojstri nove energije - Adamus St.Germain

Modrost in navdih za spreminjajoči se svet Kanalizirano preko Geoffrey in Linda Hoppe Preberite več

27,60 24,85
Na zalogi
Količina: 1
Količinski popusti
Količina Cena na kos Popust  
2 x 22,36€ 10 %
3 x 21,12€ 15 %

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija

Adamus Saint-Germain
kanalizirata: Geoffrey in Linda Hoppe

Naslov: Mojstri Nove Energije

Založila: Nova, Tjaša Pavček s.p.
Prevod dela:Tjaša Pavček 

Vezava: mehka
Obseg: 144 strani

Modrost in navdih za spreminjajoči se svet Kanalizirano preko Geoffrey in Linda Hoppe

Navdušujoča spoznanja, ki spodbujajo spremembe zavesti Vnebovzeti Mojster Saint-Germain je eden najpomembnejših nosilcev svetlobe za spremembo našega sveta, ki vodi k življenju in delovanju človeštva v novi zavesti.

 

Gre za Mojstrstvo Nove Energije, življenje v sožitju z božanstvom, ki je v skladu z našim resničnim poslanstvom.

Živimo v napetem prelomnem času, ki sicer veliko obeta, vendar nas tudi postavlja pred velike izzive. Kako ravnamo z dobro znanimi, vendar togimi in neživimi miselnimi sistemi in vedenjskimi vzorci? Kako lahko prebrodimo podzavestne blokade, rešimo družinske zaplete in premagamo druge družbene omejitve? Kaj pravzaprav so nove vrednote, novi cilji in nove poti? Vnebovzeti Mojster Adamus Saint-Germain sporoča ganljive besede vsem, ki iščejo globoka spoznanja in praktično pomoč duhovnega sveta, da bi tako v svojem življenju sprejeli novo zavest. Sporočila Saint-Germaina, ki jih kanalizirata Geoffrey in Linda Hoppe, zahtevajo od vsakega posameznika, da se sooči z lastno odgovornostjo in da sam osvetli svojo resničnost.

 

Poglavje iz knjige: ZAUPANJE

 

Mojster razume svoje telo in mu zaupa, saj ve, da se je telo sposobno samo pozdraviti na zares čudežne načine. Ampak vi ste izgubili zaupanje. Svoje zaupanje ste predali zdravniku, osebju bolnišnice, zdravitelju, ampak niti oni si ne zaupajo. In tako se veriga nezaupanja nadaljuje.

Morda se trudite uporabljati svojo intuicijo, vendar ne dobite vedno zadovoljivega odgovora. Morda ne dobite »pravega« odgovora – ali vsaj takšnega, za katerega mislite, da je pravilen – in tako ne zaupate več niti svojim občutkom.

In kaj potem naredite? Molite. Molite k neznanemu bogu. Molite k angelom. (Zelo malo jih moli k meni!) Molite k Bitjem, ki vas slišijo, ki vas imajo rada, ampak ne morejo narediti ničesar namesto vas. Lahko samo podprejo vaše odločitve in vaše izbire.

Torej zdaj ne zaupate več niti Bitjem z drugih ravni bivanja niti svoji Duši. In vsakokrat, ko izgubite zaupanje, se še bolj zaprete. Prekinete pretok energije v sebi, namesto da bi si dovolili, da bi skozi vas teklo obilje življenjske energije, dovolite, da skozi vas teče le njen majhen del, ki komaj zadošča za življenje in preživetje.

Mojstri Nove Energije zaupajo vsakemu delu sebe. Morda to zveni enostavno, vendar je velik izziv.

Globoko vdihnite.

Koliko si zaupate? Nikomur drugemu, temveč sebi? 

Zaupate svojemu telesu, da se bo samo pozdravilo? Da bo vzpostavilo ravnovesje, ko bo prišla bolezen? Zaupate svojemu telesu, da vam bo služilo brez upiranja in brez bojevanja? Najbrž ne. Takšnih ljudi je zelo, zelo malo.

Preberi več <<

 

 

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija