0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Projekt "Na sončni strani Alp"



Skupaj na poti, skupaj v življenju, skupaj na planetu.  

Moja koža, moje življenje, moj planet.

Zgoraj napisane besede so slogan projekta „Na sončni strani Alp“ in vodilo k ozaveščanju, da moramo stopiti skupaj in spremeniti naš odnos do nas samih, okolja, v katerem živimo, in celotnega našega planeta.

Projekt »Na sončni strani Alp« je ustvarjen z namenom, da skupaj naredimo več za varovanje narave oziroma našega planeta.

K sodelovanju vabimo vse zainteresirane občine, zavode, podjetja, toplice, kampe, turistične inštitucije, trgovce, strokovno javnost…

Skupaj zmoremo več!

 

IZZIV:

V zadnjih letih je bilo veliko narejenega v zvezi s ozaveščenostjo glede zaščite kože pred sončni žarki in njihovimi škodljivimi vplivi. Še do nedavnega smo razmišljali, da je problem negativnega vpliva izdelkov za zaščito pred soncem prisoten samo v obmorskih krajih in v deželi koral, ki zaradi škodljivih sestavin izumirajo.

Danes vemo, da imajo sestavine izdelkov za zaščito pred soncem negativne posledice tudi na vode v naši neposredni bližini!

CILJ oz. NAMEN AKCIJE:

Zdaj je čas za korak naprej – naj bo zaščita proti soncu varna ne samo za nas, pač pa tudi za naše okolje.

Zavestno se odločimo, da bomo v Sloveniji uporabljali samo kreme z naravnimi filtri, ker so prijazne tudi okolju in ne uničujejo našega biotopa.





Tako naše kopanje v jezerih, rekah, zdraviliščih, wellnes centrih, morju idr. ne bo pustilo trajnih negativnih posledic za naše okolje.



Pomagajte nam in sodelujte v projektu - kot posameznik, kot podjetje, organizacija, kot družba, ki vam je mar za okolje, človeka in planet.

Veseli bomo vsakega, ki nas bo podprl in nam pomagal spremeniti navade vsaj enega uporabnika, da se ozavesti o tem, kako lahko manj škoduje sebi in naravi, če bo uporabljal izdelke z naravnimi filtri.

K projektu je pristopil Avtokamp Šobec in Turizem doline reke Soče.

Več o projektu si lahko preberete v naši brošuri tukaj.


Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija