0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

O nas

Ekolifenatura

Simbol Ekolife Natura ima obliko sončnega drevesa. Temelje zanj smo poiskali v sveti geometriji in ga razsvetlili z objemom sonca. Je nežen in močan hkrati ter simbolizira večplastnost našega podjetja in vsakega izmed naših izdelkov obenem.

Sončno drevo nas opominja, da vsi potrebujemo svetlobo in da ves čas vztrajno rastemo proti soncu kot drevo in njegovi listi. Hkrati pa stojimo na trdnih temeljih kot stoji tudi drevo in njegove razvejane korenine.
V podjetju Ekolife natura želimo, da skupaj rastemo, ter si dvigujemo zavest in znanje o pomenu življenja, ki bi ga morali živeti v sozvočju z našim planetom Zemlja.

Zgodba sončnega drevesa:
Nekega dne sem se prebudila pod svetim drevesom. Drevo življenja me v življenju spremlja in iz tega razloga mu sledim. Ob vročih dneh mi podari prijetno senco, ob nevihtnih dneh pa mi daje zavetje. 

Od mene ne zahteva ničesar. Ko potrebujem me v celoti nasiti in vse to mu zavestno vračam s svojo ljubeznijo do dreves, živali, do človeka in planeta zemlje. 

Dovolila sem si, da si izberem drevo za simbol mojega podjetja, ki me je opomnilo, da vsi potrebujemo svetlobo. Združila sem sonce in drevo in tako je nastalo sončno drevo. 

Sama zaupam sončnemu drevesu ter se trudim in želim, da tudi vi zaupate meni in mojemu podjetju, ki za vas skrbi ter vam nudi izdelke, ki vam lahko pomagajo dvigniti kvaliteto življenja.

Tajča, ustanoviteljica blagovne znamke Ekolife natura


Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija