0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Pogosta vprašanja

Želimo si, da vam bo obisk naše spletne strani čim bolj prijetna izkušnja.

V kolikor odgovorov na vaša vprašanja ne najdete tukaj, nas lahko vedno pokličete ali nam pišete.

Na vprašanja odgovarjamo vsak delovnik med 7.30h in 14.30h.

Zakaj so liposomski prehranski dodatki boljši?

Prednost je predvsem v absorbciji. Liposomski vitamini se odlično absorbirajo in imajo takojšnjo učinkovitost.
Idealni so za vnašanje prehranskih dodatkov v telo, saj jih črevesje zlahka vsrka, ob tem pa se istočasno vsrkajo dodatne snovi, ki so v vodnem mehurčku (vitamini, minerali).

Kako oddam naročilo?

Če ste že točno odločeni kaj potrebujete ta izdelek poiščete v primerni kategoriji ali iskalniku desno zgoraj. Za vsak slučaj lahko celotno ponudbo pregledate in najdete morda nove najljubše izdelke, ki vam lahko zelo dobro koristijo? Pri izdelku kliknite na gumb V KOŠARICO. Sledi izbira Nadaljuj z nakupovanjem ali NA BLAGAJNO (odvisno od tega ali že imaš vse izdelke v košarici). V naslednjem koraku se odločite ali želite biti registriran uporabnik ali naš gost. V spletni košarici natančno vpišite vse podatke za dostavo in pozorno izberite način dostave in plačilo.  Na koncu še enkrat preglejte naročilo in kliknite POTRDI. Izpisala se vam bo številka naročila in na e-mail prejmete potrditev naročila. V kolikor se to ni zgodilo, vaše naročilo ni bilo uspešno oddano. V tem primeru se obrnete na nas: info@ekolife.si, 040845996

Kje in kako do popusta-promo kode?

V košarici vam spletna trgovina ponuja količinske popuste. Prav tako predlagamo, da nas redno spremljate na našem Facebook in Instagram profilu, kjer se vedno najde kakšna ugodnost, saj se trudimo, da bi naši zvesti uporabniki do izdelkov prišli kar se da ugodno.

Kaj naredim če mi koda ne prime?

V kolikor vam koda ni prijela, se prvo prepričajte, da je le ta še veljavna in ni bila časovno omejena. Včasih kakšno kodo lahko uporabite le enkrat. Velika verjetnost pri težavah z vnosom kode je tudi nepravilen vnos. Tukaj mislimo predvsem to, da je treba upoštevati velike oziroma male črke. Pozorni moramo biti tudi na presledke, tudi to je lahko vzrok, da koda ne deluje. V kolikor imate že znižan izdelek v košarici, koda ne bo prijela, saj se popusti med seboj ne seštevajo.

Naročila preko spleta ne znam oddati ali lahko oddam naročilo še kako drugače?

Seveda. Vedno nas lahko pokličete ali nam pišete tudi za posamezna naročila.

Ali izdelke Ekolife natura lahko kupim tudi v kakšni trgovini?

Izdelke Ekolife Natura najdete v vseh Sanolaborjih, DM poslovalnicah, Tuš drogerijah-Lepota zdravje. Prav tako smo prisotni v večini lekaren in specializiranih trgovinah. Tudi pri posameznih Bio/eko-trgovinah.

Brezplačna dostava

pri naročilu nad 20€

100% varen nakup

vrnemo kupnino

Dostava v 2 dnevih

Ob naročilu do 13h

Garancija zadovoljstva

30 dnevna garancija