(+386) 41 370 414  Kontaktiraj nas

0Item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Polarix disk S 27mm

Polarix disk S 27mm

9,90 €

(Na zalogi)

Polarix disk S 27mm

Hiter pregled

27 mm


Lahko ga polagamo po vsem telesu, tudi tja, kjer bi bil večji Polarix moteč. Priložena mu je bombažna vrvica, da ga nosimo kot obesek, ki z energijo oskrbuje srčno čakro.

9,90 €

Na voljo: Na zalogi

Podrobnosti

 

Polarix S je namenjen polaganju na dele telesa, kjer bi vam večji Polarix delal težave, denimo v presredku. Ker deluje »nežno«, je predviden tudi za obesek, ki z energijo oskrbuje srčno čakro.  Posledično pomaga na primer pri boleznih srca in ožilja, bolezni pljuč ali bolezni dojk. Seveda pa mora biti vrvica bombažna ali usnjena in nikoli kovinska.

Polarix je nepogrešljiv pri lajšanju bolečin. Polagate ga na mesta, kjer čutite bolečine, denimo na območje bolečine v križu, kolenu, kolku, vratu. Včasih se bolečina za trenutek poveča, potem pa popusti.   

Uporaba Polarixa ni omejena z ničemer. Ne seva in ne oddaja nobenih elektromagnetnih valovanj; primeren je tudi za otroke, nosečnice in ljudi, ki imajo vgrajen spodbujevalnik. Polagamo ga lahko tudi prek oblačil, ali v plastičnem ovitku. Za čiščenje uporabimo vlažno krpo. Če pride do mehanskih poškodb ga je potrebno zamenjati. 

Pogosti načini uporabe:

  • Ko      položimo Polarix na spodnji del trebuha, stimulira in revitalizira      jajčnike in s tem vzpostavi normalen hormonski status
  • S      stimulacijo višjih delov na trebuhu, rešujemo težave s prebavo in zaprtjem
  • S      polaganjem na čelo, deluje na sinuse
  • Za izboljšanje      spanca, ga položimo poleg postelje ali pod vzglavnik
  • Za pomoč      pri hujšanju, ga polagamo na sredo trebuha, med popek in prsnico

 

KAJ JE POLARIX?

Polarix je originalen povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega. Ob pomoči Nikole Tesle jo je zasnoval kot bistven del naprav, s katerimi so v bolnišnicah pred razcvetom kemije uspešno in poceni zdravili tudi najhujše bolezni.

Iz okolja zajema zdrava nihanja, jih okrepi in oddaja tja, kjer je položen. Bolne celice nihajo po svoje, Polarix jih sili, da zanihajo spet zdravo. Tako se telo zdravi sámo, ne da bi vanj kaj vnašali. Polarix ne seva in ni magnetiziran. Deluje po principih fizike in ne kemije. Elektroinženirji, ki se ukvarjajo z antenami, njegovo delovanje merijo.

Dodatne informacije

Tip živila Ne
  1. Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Napiši svoje lastno mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavi se ali registrirajte se.