(+386) 41 370 414  Kontaktiraj nas

0Item(s)

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

DRAGE ŽENSKE, PRISRČNO VABLJENE NA BREZPLAČNO PREDAVANJE VESNE JUVAN

KJE?    Eko365, Runkova ulica 2, 1000 LJUBLJANA ​(nasproti kina Šiška).    
KDAJ?  V sredo, 10. oktober 2018 ob 18:00
KAJ?     Viri ženske moči in kako sploh začeti
PREDAVANJE JE BREZPLAČNO, obvezna prijava na info@ekolife.si


Ženska moč in zavedanje se po celem svetu iz tedna v teden povečujeta. Ogromno vedenja in znanj, ki so bila stoletja zabrisana in so veljala kot nevredna, nepomembna in nezaželena se spet vrača. Naša ženska narava se prebuja, naša moč narašča. Vendar pa to potegne za sabo tudi določene odgovornosti, včasih zmedenost in včasih strah, ki lahko meji že na paniko. Kaj naj sedaj z vsem tem? Sem čudna? Kako naj živim, da bom lahko ohranila vse kar so me naučili in poslušam sebe? Kako?

Vsa ta vprašanja si zastavljamo ženske. Samo golo preživetje in služenje okolici nista več dovolj. Kliče nas Življenje.

Na predavanju Viri ženske moči bomo spregovorile o tem kako biti ženska v sodobnem času, kako se povezati s sabo in kako dostopati do svojih virov moči. Govorile bomo o tem kako nas lahko menstrualni cikel pri našem raziskovanju in odkrivanju naših globin ter transformaciji podpre. Govorile bomo o tem kako iz ženske katera smo preiti v žensko z velikim Ž, ki bi želela postati (in za vsako bo to pomenilo nekaj drugega) in ki slutimo, da se po tihem že prebuja.

Na predavanju bomo spregovorile tudi o knjigi Rdeča zarja, ki vam lahko kot pripomoček pomaga pri lastnem raziskovanju. Knjigo bo mogoče, če jo želite, tudi kupiti. Več o knjigi: https://www.akademijazivljenja.si/knjiga-rdeca-zarjaPREDAVATELJICA Vesna Juvan o sebi rada razmišlja kot o strastni raziskovalki življenja. Verjame namreč, da o njem ne vemo kaj dosti. Tako je tudi s pozabljeno modrostjo menstrualnega cikla, naravnega ženskega cikla. Za večino menstruacija pomeni trpljenje, nekaj krčev, slabega počutja in pa seveda precej krvi. Pa je res samo to? Meni, da ne in tako kažejo tudi rezultati raziskave ˝50 odtenkov menstruacije˝, ki jo je društvo Sijaj v sodelovanju s Fakulteto za družbene vede izvedlo poleti 2016.


Kadar ne raziskuje menstruacije, vodi ženske kroge, delavnice ˝Srce & Maternica˝ in ˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝. Tu se ženske v intimnem krogu somišljenic naučijo povezovati z maternico, centrom ženstvenosti, avtentične moči, notranjega vodstva, radosti in vitalnosti.

Izvaja tudi energijske korekcije s pomočjo vibracijske kineziologije, saj verjame, da je kvaliteta našega bivanja v tem življenju v veliki meri odvisna prav od naše obremenjenosti s preteklostjo in od tega kako neoviran energijski pretok imajo na voljo naši organi. V prostem času najrajši pleše tango, dela acroyogo in se zgublja v naravi.