Product was successfully added to your shopping cart.
Igraj se s koruzo - Giomais hiška 4,5L

Igraj se s koruzo - Giomais hiška 4,5L

Redna cena: 10,00 €

Special Price 4,50 €

(Na zalogi)

Igraj se s koruzo - Giomais hiška 4,5L

Hiter pregled

GIOMAIS POTOVALKA


vsebina: barvna koruzna opeka iz koruznega škroba, obarvana z naravnimi živilskimi barvami


količina: 4,5L


 


Kaj je Giomais?


Giomais barvna koruzna opeka spada med didaktične igrače za otroke, ki ponuja neskončne možnosti za vzpodbujanje otroške domišljije in ustvarjalnosti ter razvijanje motoričnih sposobnosti skozi igro.


Giomais je izdelana iz 100% naravnih surovin!


Giomais je ekološka igrača, saj so barvne koruzne opeke Giomais izdelane iz koruze oziroma 100% koruznega škroba in obarvane z naravnimi živilskimi barvami, ki jih uporabljajo tudi v prehrambeni industriji.  Giomais didaktična igrača za otroke je simbol za spremembe in zavedanje, da moramo mlajšim generacijam zapustiti drugačen, predvsem pa bolj čist planet od tega, v katerem živimo trenutno.


Giomais je kakovostna in varna igrača za otroke


Giomais koruzna opeka je v celoti izdelana v Italiji (100% italijanski proizvod) in je patentirana. Giomais ima vse najstrožje certifikate o kakovosti in varnosti izdelka in je izdelan posebej za posameznike, ki zahtevajo visoko kakovostne in varne igrače za svoje otroke.Pri ustvarjanju z Giomais ne poznamo meja


Giomais koruzna opeka je primerna tako za samostojno, kot tudi za družabno igranje otrok. Giomais lahko otroci uporabljajo pri zlaganju, barvanju, risanju, lepljenju in okraševanju. Pri ustvarjanju s koruzno opeko Giomais ni nikakršnih omejitev, saj lahko domišljiji pustimo prosto pot.


Uporaba Giomais koruzne opeke je vsestranska


Giomais koruzno opeko lahko modeliramo z rokami, valjamo, strgamo, zvijamo, stiskamo, režemo in lepimo med seboj ali pa jo prilepimo na različne podlage kot so papir, karton, blago, les, opeka, steklo… Vse kar moramo narediti je, da s pomočjo vlažne krpice navlažimo koruzno opeko Giomais in ta se zlepi skupaj, popolnoma brez lepila.


Z Giomais koruzno opeko lahko naredimo tudi 3D predmete, (hiša, letalo, vlak, stolp…) tako, da s koščki koruzne opeke Giomais polepimo sliko ali pa oblepimo predmete iz lepenke in kartona.


Z Giomais lahko tudi rišete in barvate


Giomais lahko uporabljamo tudi pri risanju ali barvanju že narisanih slik. Vse kar moramo narediti je, da košček Giomais opeke položimo v manjšo količino vode, počakamo dve minuti, da se voda obarva, nato pa lahko začnemo risati akvarele s čopičem.


Kaj vse lahko z Giomais igračo delamo, si poglejte na https://www.youtube.com/watch?v=GQOJy4RScXY

Redna cena: 10,00 €

Special Price 4,50 €

Na voljo: Na zalogi