Brezplačna dostava
pri naročilu nad 30 €
100% varen nakup
vrnemo kupnino
Dostava v 2 dneh
Ob naročilu do 13h
Garancija zadovoljstva
30 dnevna garancija
Brezplačna dostava
pri naročilu nad 30 €
100% varen nakup
vrnemo kupnino

Liposomski magnezij: Močan dodatek za mentalno zdravje

V svetu prehranskih dopolnil se nenehno razvijajo inovativne formule, ki lahko izboljšajo zdravje in dobro počutje. Eden izmed najnovejših dodatkov, ki pridobiva veliko pozornosti, je liposomski magnezij z dodatkom selena, cinka, kroma in taurina. Kaj natančno je ta izdelek in kakšne koristi lahko prinese za naše zdravje? Preberite in izvedeli boste več.

1. Liposomski magnezij z močno formulo za podporo zdravju

Liposomski magnezij z dodatkom selena, cinka, kroma in taurina je napredna formula, ki združuje več ključnih hranil, pomembnih za optimalno delovanje telesa. Magnezij v obliki bisglicinata zagotavlja visoko stopnjo absorpcije in bioaktivnosti, medtem ko dodani minerali in taurin dopolnjujejo njegove učinke in nudijo široko paleto koristi za zdravje.

2. Podpora zdravju srca in ožilja

Magnezij igra ključno vlogo pri delovanju srca in ožilja, saj pomaga pri uravnavanju srčnega ritma, zmanjšuje krvni tlak in podpira zdravje arterij. Dodatek selena lahko poveča antioksidativno zaščito in zmanjša vnetje v žilah, medtem ko cink prispeva k pravilnemu delovanju imunskega sistema, kar lahko zmanjša tveganje za srčno-žilne bolezni.

liposomski magnezij pomaga uravnavati srčni ritem

3. Liposomski magnezij pomaga pri zmanjševanju stresa in anksioznosti

Magnezij je znan tudi po svoji sposobnosti zmanjševanja stresa in anksioznosti ter izboljšanja razpoloženja. Dodatek taurina lahko podpre delovanje živčnega sistema in poveča sprostitev ter pomiri um, medtem ko cink in selen lahko pomagata pri uravnavanju ravni stresnih hormonov v telesu.

4. Podpora zdravju kostnega sistema

Magnezij, cink in selen so vsi ključni minerali za zdravje kosti in sklepov. Skupaj lahko pomagajo pri ohranjanju močnih kosti, preprečevanju osteoporoze in zmanjševanju vnetja v sklepih. Pravilno uravnotežena formula lahko prispeva k dolgoročnemu zdravju kosti in sklepov.

liposomski magnezij je ključen miineral za optimalno zdravje kosti in sklepov

5. Izboljšana energija in vitalnost

Pomanjkanje magnezija lahko povzroči utrujenost in pomanjkanje energije. S pravilnim dopolnjevanjem s liposomskim magnezijem lahko povečate raven energije in izboljšate splošno vitalnost. Tudi taurin je znan po svoji vlogi pri povečanju energije in izboljšanju vzdržljivosti.

6. Liposomski magnezij ima koristne učinke tudi za možgane:

Podpora kognitivnim funkcijam: Magnezij je pomemben mineral za zdravje možganov, saj igra ključno vlogo pri delovanju nevronov, prenosu signalov med možganskimi celicami in uravnavanju nevrotransmiterjev. Pravilno dopolnjevanje z magnezijem lahko izboljša kognitivne funkcije, kot so spomin, učenje, koncentracija in pozornost.

Zmanjševanje tveganja za nevrološke bolezni: Nekatere raziskave kažejo, da lahko pomanjkanje magnezija poveča tveganje za nevrološke bolezni, kot so Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen in depresija. Dodatek magnezija lahko pomaga zmanjšati to tveganje in podpreti splošno zdravje možganov.

Zmanjšanje stresa in anksioznosti: Magnezij je znan po svoji sposobnosti zmanjševanja stresa in anksioznosti ter pomirjanja živčnega sistema. S tem, ko zmanjšuje aktivnost stresnih hormonov, kot je kortizol, lahko magnezij prispeva k boljšemu duševnemu zdravju in počutju.

Pomembna vloga pri nastanku serotonina: Taurin, ki je prisoten v formuli, lahko igra ključno vlogo pri tvorbi serotonina, nevrotransmiterja, ki je pomemben za regulacijo razpoloženja, spanja in apetita. Ustrezen nivo serotonina je ključnega pomena za ohranjanje dobrega duševnega zdravja.

Antioksidativna zaščita: Selen, ki je del formule, je močan antioksidant, ki lahko pomaga zaščititi možgane pred poškodbami zaradi prostih radikalov in oksidativnega stresa. S tem lahko prispeva k ohranjanju zdravih možganov in preprečevanju nevroloških bolezni.

Zato lahko liposomski magnezij z dodatkom selena, cinka, kroma in taurina predstavlja odlično dopolnilo za podporo zdravju možganov ter izboljšanje kognitivnih funkcij, duševnega zdravja in splošnega počutja.

Komu priporočamo liposomski magnezij?

Liposomski magnezij z dodatkom selena, cinka, kroma in taurina je lahko koristen za različne skupine ljudi, vključno s tistimi, ki imajo posebne prehranske potrebe, telesne dejavnosti ali zdravstvene težave. Priporočam ga zlasti naslednjim skupinam:

Športniki in aktivni posamezniki: Športniki in aktivni posamezniki imajo pogosto povečane potrebe po magneziju zaradi povečane telesne aktivnosti, potenja in izgube mineralov. Liposomski magnezij lahko pomaga pri podpori mišične funkcije, zmanjšanju krčev, pospeševanju regeneracije in povečanju vzdržljivosti.

Osebe z povečanim stresom: Ljudje, ki doživljajo povečan stres v vsakodnevnem življenju, lahko koristijo od dodatka magnezija, saj pomaga pri uravnavanju stresnih hormonov in pomirjanju živčnega sistema. Z dodatkom selena, cinka, kroma in taurina lahko še dodatno podpremo telesno in duševno odpornost na stres.

Osebe s povečanim tveganjem za srčno-žilne bolezni: Ljudje s povečanim tveganjem za srčno-žilne bolezni, kot so tisti s povišanim holesterolom, hipertenzijo ali družinsko anamnezo srčnih bolezni, lahko koristijo od dodatka magnezija, saj lahko pomaga pri uravnavanju srčnega ritma, zniževanju krvnega tlaka in zmanjšanju vnetja v arterijah.

Osebe z motnjami razpoloženja: Osebe, ki trpijo zaradi depresije, anksioznosti ali drugih motenj razpoloženja, lahko koristijo od dodatka magnezija in taurina, saj lahko pomagata pri uravnavanju nevrotransmiterjev in izboljšanju duševnega zdravja.

Osebe z motnjami prehranjevanja ali slabo prehrano: Ljudje z motnjami prehranjevanja, vegetarijanci, vegan ali tisti, ki imajo slabo uravnoteženo prehrano, lahko koristijo od dodatka magnezija in drugih mineralov, saj lahko pomagajo pri dopolnjevanju pomanjkljivosti in ohranjanju splošnega zdravja.

Kako uporabljati liposomski magnezij +?

Priporočljivo je jemati en do dva odmerka liposomskega magnezija dnevno, ob obroku ali po njem. 

Z redno uporabo te močne formule lahko podprete delovanje srca, zmanjšate stres, okrepite kosti in povečate raven energije ter vitalnost. Zdaj je čas, da poskrbite za svoje zdrav

e-Novice

Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
Ob prijavi na novice, vam podarimo 10 sladkih veganskih receptov.

Povežite se.

Poiščite nas na družbenih omrežjih.
Brodišče 28, 1236 Trzin
(+386) 41 370 414 (internetna prodaja)
(+386) 40 845 996 (veleprodaja)
info@ekolife.si
E-novice
Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
E-novice
Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
Brodišče 28, 1236 Trzin
(+386) 41 370 414 (internetna prodaja)
(+386) 40 845 996 (veleprodaja)
info@ekolife.si
Copyright © Ekolife Natura 2021. Vse pravice pridržane.