...
Brezplačna dostava
pri naročilu nad 30 €
100% varen nakup
vrnemo kupnino
Dostava v 2 dneh
Ob naročilu do 13h
Garancija zadovoljstva
30 dnevna garancija
Brezplačna dostava
pri naročilu nad 30 €
100% varen nakup
vrnemo kupnino

Razstrupljanje težkih kovin

13 let je, odkar je moje telo poklicalo na pomoč in sem se leto in pol zelo intenzivno razstrupljala. Alge chlorella so mi bile res v pomoč, saj sem bila zaradi amalgamskih zalivk (sive plombice) popolnoma zastrupljena. Z jemanjem alg chlorella lahko zares odlično razstrupimo svoje telo težkih kovin. Kot odlične so se izkazale ravno pri razstrupljanju živega srebra, ki ga najdemo v amalgamskih zalivkah (sivih plombicah) v zobeh. 

Dokazano je, da se vsak dan pri temperaturi 37C iz amalgamskih zalivk izloča živo srebro v krvni obtok. V kolikor pijemo ali jemo vroče stvari, ali žvečimo, se iz plombic izločijo še večje količine živega srebra. Če bi jemali alge chlorello, bi nam le te živo srebro sproti odvajale iz telesa. So odličen vir klorofila, ko jo zaužijemo, veže nase težke kovine in jih tako odstrani iz telesa. Ker pa večina ljudi, ki ima amalgamske zalivke ne uživa chlorelle, se živo srebro uskladišči v notranjih organih, mišičnem in maščobnem tkivu. Ko je le to že prezasičeno z živim srebrom, se ta začne odlagati v živčevju in v možganih. Ko pride živo srebro v stik z živcem, začne živec odmirati.

Natančno si to lahko ogledate na naslednjem posnetku, kjer je prikazana raziskava, ki so jo naredili na fakulteti za medicino v Calgaryju. 

To lahko povzroča avtoimune bolezni kot so Multipla skleroza, Alzheimerjeva, Parkinsonova bolezen in druge. 

Če ste si amalgamske zalivke odstranili že nekaj časa nazaj, se je lahko živo srebro ravno tako uskladiščilo v vašem telesu. Vsem vam vsekakor priporočam prvi dve stopnji razstrupljanja.

Kaj torej narediti, če imate v zobeh amalgamske zalivke? 
1. Stopnja razstrupljanja: 
Brez panike, kajti dokler ste živi, se da vse rešiti 🙂 . Najprej vam resnično svetujem, da začnete uživati Bio Chlorello, vsaj priporočljiv odmerek, torej 3 g dnevno, v kolikor pa že imate kakršnekoli bolezenske znake, pa povečajte odmerek na vsaj 9 g dnevno. 
Če ste razmeroma zdravi, se ob rednem jemanju Chlorelle, počasi lotite odstranjevanja amalgamskih zalivk in sicer največ eno na mesec ali dva. Naj vam svetujem, da se pri zobozdravniku za kakršen koli poseg naročite takoj, ko začne s svojim delavnikom , saj je kasneje v ozračju že veliko živega srebra, ki ga vdihate tudi, če pridete le na pregled. Tri dni prej podvojite dnevni odmerek Chlorelle, takoj po odstranitvi amalgama, si dajte v usta 5 – 500mg tablet in jih žvečite 5 minut, nato vse skupaj obvezno izpljunite in dobro izperite usta. Če ne želite žvečiti, lahko chlorello le pogoltnete. Chlorella bo vezala nase živo srebro, ki se je sprostilo pri odstranjevanju in bi ga v nasprotnem primeru vdihali. Če je le možno, si za odstranitev izberite zobozdravnika, ki se zaveda te problematike in se loti odstranjevanja res previdno, saj zaščiti grlo, da delci amalgama ne bi zleteli vanj, plombico odstranjuje čim bolj mehansko,… 
Ko boste odstranili vse amalgamske zalivke, pa se pravo razstrupljanje šele začne :).

Potek razstrupljanja po odstranitvi amalgama oz. če smo ga odstranili že pred leti, saj je živo srebro uskladiščeno v našem telesu: 
2. Stopnja razstrupljanja: 
Ko boste odstranili popolnoma vse amalgamske zalivke, nadaljujte le z jemanjem Chlorelle še 14 dni, nato pa začnite postopoma dodajati Bio čemaževo tinkturo, ki bo sprostila živo srebro iz notranjih organov, maščobnega in mišičnega tkiva v krvni obtok. Obvezno je potrebno ves čas jemati Chlorello, ki bo živo srebro, ki ga je čemaževa tinktura sprostila v krvni obtok, odstranila iz telesa. V nasprotnem primeru se bo živo srebro zopet uskladiščilo. 
Doziranje čemaževe tinkture: začnemo z 1 kapljico 3x dnevno (na žlico vode kapnemo čemaževo tinkturo), nato vsak dan povečamo odmerek za 1 kapljico, tako da npr. drugi dan zaužijemo 2 kapljici 2x dnevno, tretji dan 3 kapljice 3x dnevno, vse dokler ne pridemo do odmerka 15 kapljic 3x dnevno. S tem odmerkom nadaljujemo do konca terapije. V kolikor bi vmes začutili vrtoglavico ali slabše počutje, zmanjšamo količino čemaževe tinkture in zvišujemo odmerek počasneje. To je znak, da se v vaš krvni obtok izloča veliko živega srebra, zato postopek malce upočasnimo. 
Da bi se res dobro razstrupili težkih kovin, ki so vskladiščene v naših notranjih organih, maščobnem in mišičnem tkivu, priporočam, da izvajate to kuro 3 mesece, v kolikor pa imate že kakšne kronične bolezni, pa naj razstrupljanje s čemaževo tinkturo traja 4-6 mesecev. Prepričani želimo biti, da v vaših notranjih organih, maščobnem in mišičnem tkivu res ni več nič živega srebra, predno preidemo na zadnjo stopnjo razstrupljanja s koriandrovo tinkturo.

3.stopnja razstrupljanja: 
Razstrupljanje živega srebra iz možganov in živcev. Za to, je odlična koriandrova tinktura, pri kateri moramo biti pazljivi, da je ne začnemo jemati prezgodaj, kajti koriander odpira membrano in v kolikor je v našem telesu še kaj živega srebra, lahko le to vdre direktno na živce in v možgane. Da bi se temu izognili, moramo predhodno res dobro opraviti 2.stopnjo razstrupljanja, vsem, ki pa imate kakršnekoli bolezenske znake ali avtoimune bolezni, pa svetujem še preiskavo urina na 11 težkih kovin. Ta test opravljajo v Nemčiji, pri čemer vam lahko pomaga Dominik Golenhofer, specialist za bioresonanco, pri katerem sem se zdravila in ozdravila tudi sama. 
Postopek jemanja koriandrove tinkture je tak kot pri čemaževi tinkturi, torej začnemo z 1 kapljico 3x dnevno, naslednji dan nadaljujemo z 2 kapljicama 3x dnevno in tako vse dokler ne preidemo na 15 kapljic 3x dnevno, nato pa nadaljujemo s 15 kapljicami 3x dnevno do konca terapije. Istočasno je obvezno jemanje Chlorelle, saj koriandrova tinktura le sprosti živo srebro iz živčevja in možganov v krvni obtok, Chlorella pa ga odstrani iz telesa.

3. stopnjo priporočamo, da izvajate vsaj 2 meseca, v kolikor imate težje zdravstvene težave, pa kakšen mesec dlje. Meni je Dominik kontroliral stanje težkih kovin in tako sem bila res prepričana, da v mojem telesu res ni več živega srebra, poleg tega pa je bil test na 11 težkih kovin res odličen. 
Če se boste res držali navodil, vam bo zagotovo uspelo . 

V kolikor se razstrupljate sami, brez kontrole terapevta, izvajajte le razstrupljanje s chlorello in čemaževo tinkturo. Chlorello morate jemati ves čas razstrupljanja.

Seveda pa boste morali spremeniti tudi način življenja. 


Predvsem je pomembno vaše razmišljanje, vaš odnos do življenja, da omogočimo fizičnemu telesu dovolj počitka, ter da poskrbimo tudi za spirit. Toliko energije, kot jo namenimo za našo »lupino«, toliko energije bi morali nameniti tudi vsebini. 
O tem pa v kakšnem drugem prispevku.


Tajča

e-Novice

Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
Ob prijavi na novice, vam podarimo 10 sladkih veganskih receptov.

Povežite se.

Poiščite nas na družbenih omrežjih.
Brodišče 28, 1236 Trzin
(+386) 41 370 414 (internetna prodaja)
(+386) 40 845 996 (veleprodaja)
info@ekolife.si
E-novice
Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
E-novice
Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
Brodišče 28, 1236 Trzin
(+386) 41 370 414 (internetna prodaja)
(+386) 40 845 996 (veleprodaja)
info@ekolife.si
Copyright © Ekolife Natura 2021. Vse pravice pridržane.